Menu

TESTIMONIALS

Beste Frank,

Beste Géraldine,

In naam van onze CEO en het ganse management team van DOMO Chemicals wens ik jullie nog eens uitdrukkelijk te bedanken voor de perfecte organisatie en toplocatie voor onze teamsessies van 24 tem 26 februari.

We hebben onmiddellijk beslist een vervolgsessie te plannen in juni.

We kijken er alvast naar uit!

Vriendelijke groet,

Sofie, Domo

__________________

Frank,

Ik wilde je nog eens persoonlijk bedanken en je hele team feliciteren met wat jullie voor ons in elkaar gestoken hebben. Onze teambuilding was af, jouw team was op en top professioneel. Naast het feit dat ik zelf gelukkig was om te zien dat iedere medewerker van INGENIUM zich goed geamuseerd heeft, en een boodschap mee naar huis heeft, was ik onder de indruk op de wijze waarop jullie alles georganiseerd hadden en enthousiast onder controle hadden. Echt top. Indrukwekkend.

Is voor herhaling vatbaar.

Van harte,

Nicolas
gedelegeerd bestuurder

______________________


Frank,

Ons bedrijfsevent zit er helaas terug op, maar we kunnen met veel plezier en trots weer terugkijken op een meer dan geslaagd event!
En dit hebben we ook dit jaar terug te danken aan de samenwerking met jullie!!!
De collega's waren heel erg enthousiast over de activiteiten die werden aangeboden door Wildtrails. De begeleiding ervan was terug TOP!

Het plaatje die dag klopte volledig... FUN, SUN EN RELAX was het motto van die dag... een zomerse dag op een toplocatie met fantastische activiteiten...Het is een plezier en eer om een bedrijfsevent voor een bedrijf als Itineris mét een bedrijf als Wildtrails te mogen organiseren!
Over ons bedrijfsevent zal nog lang nagepraat worden door de collega's en het succes ervan hebben we ook dit jaar grotendeels terug aan de samenwerking met Wildtrails te danken!
Nogmaals dank uit naam van gans Itineris en hopelijk tot volgend jaar voor een volgend bedrijfsevent!!

Sportieve groeten

K. S. HR - Itineris

________________


De reacties hier waren zeer positief.
Iedereen heeft zich zeer goed geamuseerd en was blij dat het originele activiteiten waren en niet de typische deathrides & touwenparcours.
Ook de accommodatie voor de overnachting kon op veel enthousiasme rekenen.

Bedankt voor een vlekkeloze organisatie en hopelijk tot volgend jaar!

Groetjes,
A. - Telenet

______________________


Bonjour,

Je reviens vers toi suite à notre team building de la semaine passée; c'était vraiment parfait! Merci pour tout! Toute l'équipe est revenue enchantée de ces deux jours dans les Ardennes.

Merci beaucoup.

Bonne journée,
Alissia

______________________


Dag Frank,

We hebben ons afgelopen vrijdag zeer goed geamuseerd. Sfeer was opperbest en alles was top georganiseerd.
Bedank Bert nog eens in onze naam want hij heeft dat super gedaan.

Groeten

B Spaas - Managing Director - Spaas Kaarsen NV

______________________


Dag Frank,

Bedankt om Anticimex een onvergetelijke dag te bezorgen.
Vond het een leuke samenwerking J
Zal jullie met veel plezier aanbevelen aan anderen!

Thx!

Met vriendelijke groeten
E. B. - Marketing - Anticimex

______________________


Les participants étaient très contents!
Ils ont beaucoup aimé l'activité outdoor, je pense que c'est essentiel de l'organiser à chaque fois.
Pour le reste ils ont trouvé l'endroit très chaleureux et agréable.

Super donc J
G. V. - Puilaetco Dewaay

______________________


Het weekend was zeer goed... spijtig van het slechte weer maar je locatie is prachtig.. er bestaat geen ander woord voor en het zal ons een genoegen zijn om dit in de komende jaren nog te bezoeken

Tot de volgende....?

Vincent L

______________________


Eerst en vooral mijn complimenten voor het fijne weekend! Het huisje was echt fantastisch, heel goed in orde en super gezellig!
Eveneens het lasergame en de teambuilding zaten heel goed in elkaar.
Kortom, voor ons was het onvergetelijk!
Jullie zien ons zeker en vast nog terug!


Alvast bedankt!

Mvg,
Kim

______________________


Langs deze weg willen we jullie even bedanken voor het hele fijne weekend. We hebben er ontzettend van genoten: het huisje was héél gezellig, leuke ontvangst, heerlijk ontbijt/lunch/BBQ, leuk dat het haardvuur was aangemaakt,... Kortom, dikke pluim voor jullie team ter plekke!

Mvg,
Tamira - Besite

______________________


Encore merci Frank pour la super organisation; c'est vraiment Top de collaborer avec toi et ton équipe toujours très professionnelle.

A bientôt,
Alain - Mental Coach Olympic Hockey team Red Panthers Londen 2012

______________________


The feedback from the team was very enthusiastic! They enjoyed very much thelocation as well as the organization. Congratulations!
R.J. - Microsoft

______________________


Nog eens bedankt voor jou en je team voor onze goede tweedaagse. Organisatie was vlekkeloos, en iedereen heeft het bijzonder naar zijn zin gehad.
I.B. - Philips

______________________


Nog steeds gloeien we na van de fantastische Kick off die we hadden in de Ardennen. Met name de organisatie van Wildtrails was om door een ringetje te halen! Wat een goede medewerkers heb je, geef ze onze complimenten. Ik hoor niets anders dan lof over de mannen van Wildtrails!
Met vriendelijke groet,
C.H. - Coloplast

______________________


Je tenais à vous remercier pour l'excellence de la location au Presbytère de Vecmont. Non seulement, le lieu est parfait: la rénovation est une merveille (c'est d'un goût très sûr, avec la présence artistique de bois, de pierres), alliant les bâtiments. C'est exactement ce qu'il nous fallait!

Jacques Mercier

______________________


Zoals altijd was alles perfect georganiseerd en ben ik voor jou en je bedrijf een levende reklame.
Proficiat en vele opdrachten toegewenst!
C. V. - Accent Jobs for people

______________________


We hebben allemaal ontzettend van genoten van de fijne teambuilding. Ik heb heel wat reacties gehoord van mijn collega's in de zin van «dit was de tofste teambuilding in jaren», «het wordt moeilijk om dit volgend jaar te evenaren»,... (waarschijnlijk hebben jullie nog wel meer in petto....)
G.w. - Volvo Group Belgium

______________________


Un grand merci pour cette journée en Décembre! L'Organisation était au top même si le temps n'était pas super...
S. C. - Mastercard

______________________


De talrijke positieve reacties van onze personeelsleden bevestigen nogmaals dat de Leadership Conference en het arbeidersevent een immens succes waren. Dit is enkel mogelijk geweest door jullie professionele begeleiding en uitstekende organisatie. Indien er zich in de toekomst nog mogelijkheden voordoen waarbij we gebruik kunnen maken van jullie diensten, zullen we geenszins aarzelen om jullie te contacteren. Evenmin zullen we het nalaten daar waar mogelijk, jullie organisatie aan te bevelen. Nogmaals hartelijk dank aan het ganse team dat van onze events een denderend succes heeft gemaakt.


B. D. - Alpro

______________________

 

Graag geef ik wat feedback over het voorbije weekend in "De Pastorie" te Vecmont.

Het weekend is zeer goed verlopen, en deels komt dit omdat de accommodatie zeker in orde was. Naast de slaap- & badkamers die het nodige comfort boden, bleek de keuken te voldoen aan wat we hadden verwacht (ruime frigo, goedwerkende afwasmachine, voldoende keukengerief, BBQ-voorziening,... en ook de kleine details die aanwezig waren werden zeer geapprecieerd). Ook de ruime tuin was zeker een pluspunt. En de giant spelen werden goed gebruikt.

Naast de accommodatie was ook de kajak-activiteit een schot in de roos. In een ontspannen sfeer heeft de groep (en zelfs de kinderen) de tocht uitgevaren, en deze werd -zelfs zonder ideaal weer- zeker gesmaakt.
De flexibiliteit die Wildtrails bood (nl. het ter beschikking stellen van de open tent voor een broodjes-lunch... met kampvuur dat voor extra sfeer en warmte zorgde) zorgde ervoor dat alles mooi paste binnen budget.

De locatie gaf ook de mogelijkheid om een aangename (uitdagende maar toch doenbare) wandeling uit te stippelen die een gevarieerde impressie gaf van de omgeving en mooie natuur.

We zijn zeer tevreden over de aangeboden accommodatie en activiteit tijdens het voorbije weekend en maken er graag de nodige reclame rond.

Grtjs,
I.

______________________

 

Beste Frank,

Het weekend is perfect verlopen. Bedankt voor de goede zorgen, ook van de monitoren. Jullie organisatie heeft opnieuw heel wat fans erbij!

Mvg
F. L.

______________________

 

Hey Frank en Ilse,

Eerst en vooral nog eens dank je dat we jullie toplocatie mochten huren voor ons JCI weekend!
We hebben er allen super van genoten!

M.

______________________

 

Bonjour,

Juste pour te faire savoir que nous avons passé 3 journées magnifiques au Presbytère.
L'endroit est superbe, la nourriture est bonne, le service convivial.
Nous avons fait savoir à Colruyt que tout était top.
Un grand merci,
Y

______________________

 

Goede middag,

Wil je Frank en jouw collega's bedanken voor de goede zorgen van vorige week woensdag en donderdag.

De organisatie was meer dan in orde. Ik kon het ten zeerste appreciëren dat jullie donderdagochtend, toen de jeeps wat later waren, de groep in handen hebt genomen en hun enkele leuke opdrachten hebt gegeven.
Mijn collega's hebben genoten van de Pastorie en de inspirerende omgeving. Toen donderdag het zonnetje ook nog van de partij was, kon het ritje met de oude legervoertuigen niet meer stuk.

Nogmaals bedankt,
C.

______________________

 

Beste Frank,

De teambuilding was ook écht in orde. Je had me gezegd dat we niet zouden klagen... en dit klopt ook volledig. Ik ben écht onder de indruk van de professionaliteit van uw organisatie en van het enthousiasme van uw ganse team!

Wij staan open voor elke samenwerking...

C. H.
Umbrosa NV

______________________

 

Beste,

Ons voorbije weekend in de Pastorie in Vecmont was super.
We zijn heel tevreden over de locatie, de goede communicatie, de lekkere catering en de professionele begeleiding bij de activiteiten.
Jullie zijn een goed team.
Bedankt!

Vriendelijke groeten,
M. B.

______________________

 

Hello Frauke,

Nous avons passé un très agréable séjour, endroit magnifique et actvités très bien équilibrées. j'ai reçu un excellent feedback.

SWIFT

C. V.

______________________

 

Dag Frank,

De tweedaagse is enorm in de smaak gevallen!
Het was tof om eens in zo'n fantastisch kader bezig te zijn met de collega's.
Iedereen was vol lof over de locaties, de begeleiding en het eten!
Dankjewel om ons zo te verwennen!

Groetjes,
J.